Värdshus och hotell i Stockholm

Det finns cirka 170 hotell i Stockholm. Här beskrivs tre stycken idylliska hotell med närhet till storstadens puls.

Loginn Hotell

Detta charmiga fartygshotell är ett före detta kryssningsfartyg från 1928. Hotellet ligger fridsamt vid vattnet, på Söder Mälarstrand Kajplats 16, ganska centralt i Stockholm. Det har en fantastisk utsikt över Riddarfjärden och praktfulla Gamla stan. Varje rum har fönster med havsutsikt och eget badrum. Hotellet har en gemensam lounge inredd med antika möbler, två barer och på sommaren kan gästerna också njuta av däck. Hotellgästen kan även bekvämt slappna av på morgonen då frukost ingår.

Hotell M/S Monika

Detta exklusiva 3-stjärniga fartygshotell från 1908 ligger förankrat i Kungsholm Strand och erbjuder en maritim, klassisk stil i kombination med moderna bekvämligheter. Hotellet inger en fridfull hamnkänsla, och som om det nyligen utförts en radonsanering, utan storstadens jäkt och stress. På samma gång räcker det med att stiga ur fartyget för att ha allt nödvändigt inom några minuters räckhåll, till exempel cirka 15 minuters promenadavstånd till Stockholms centralstation. Hotellets salonger erbjuder drycker som te, kaffe och kalla drycker. Kontinental frukost serveras på morgonen.

Anitas Bed & Breakfast boende

Detta är ett värdshus som erbjuder sina gäster en egen svit på översta våningen med balkong och vardagsrum. Självklart ingår gratis wifi och parkering. Detta boende ligger bara 10 km från Drottningholms slott och konferens- och utställningscentret Kistamässan. Som om detta inte vore nog, inkluderar Anitas B&B också en kontinental frukost som vid varmare årstider kan njutas av på terrassen eller balkongen.